Professionele hulp bij hormonale problemen rond de overgang, menstruatie, zwangerschap en anticonceptie.

 

Praktijkinformatie
 

Afspraak maken

Het inplannen van een consult of health check kan heel gemakkelijk en snel via de webagenda. Wil je liever telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen? Bel dan 06 159 29 109. Tijdens behandelingen kunnen we de telefoon niet opnemen. Maar als je je gegevens inspreekt op de voicemail, bellen we je zo spoedig mogelijk terug. Je kunt ook via je smartphone een berichtje (whatsapp/sms) sturen.

 

Tarieven

Consult 60 minuten

€ 76,00

Vervolgconsult 45 minuten

€ 58,50

Vervolgconsult 30 minuten

€ 45,00

Health Check basis 30 minuten
bepaling cholesterol, glucose, bmi, bloeddruk, andere weegschaalmetingen, risicoinventarisatie

€ 40,00 plus € 19,35 materiaalkosten

Vermoeidheidsonderzoek basis
bloedtest vitamine D, B12, foliumzuur en hemoglobine (Hb)
incl. 2 consulten van elk 30 minuten

€ 118,95 incl. bloedonderzoek

Vermoeidheidsonderzoek plus
bloedtest vitamine D, B12, foliumzuur, hemoglobine (Hb) plus schildklierwaarden TSH, fT4 en fT3
incl. 2 consulten van elk 30 minuten

€ 134,95 incl. bloedonderzoek

 Je kunt in de praktijk per pin of contant betalen. 

Openingstijden

Maandag en donderdag van 11.45 - 18.15 uur
Dinsdag en vrijdag van 08.30 - 17.30 uur


Annuleren of verzetten


Ben je verhinderd? Je kunt je afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of verzetten. Annuleer je niet tijdig, dan brengen we de consultkosten in rekening. Annuleer je afspraak telefonisch, via whatsapp of sms. Je kunt niet per e-mail kort van tevoren afspraken veranderen of annuleren. 

 

Vergoeding door zorgverzekeraars

Als je aanvullend verzekerd bent, vergoedt een groot aantal zorgverzekeraars de Care for Women behandelingen (tot een bepaald maximum). Doorgaans gebeurt dit vanuit het budget 'preventie', 'alternatieve geneeswijze' of 'consulten en advisering aan vrouwen'. Omdat het aanvullend is, telt een consult niet mee voor het eigen risico. Enkele zorgverzekeraars vergoeden de health check van 30 minuten (1 keer per jaar). Neem voor de precieze details contact op met je zorgverzekeraar of kijk in de polisvoorwaarden. 


Opleiding

Voor het uitoefenen van het beroep Care for Women specialiste heb ik de opleiding gevolgd aan het Care for Women Instituut te Amersfoort en ben ik als samenwerkingspartner bij deze organisatie aangesloten. Daarnaast ben ik in het bezit van het diploma Medische Basiskennis (MBK) en heb ik de opleidingen tot Body Stress Release practitioner en Vitaliteitscoach succesvol afgerond. Naast de Care for Women praktijk heb ik mijn Body Stress Release praktijk, genaamd BSR Regio Arnhem. Hiervoor ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Body Stress Release Associatie Nederland (BSRAN), de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Voorheen was ik als orthopedagoge werkzaam in de zorg.

 

Privacy
 
Care for Women Regio Arnhem voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In bijgaand privacydocument vind je meer informatie over welke gegevens wij ten behoeve van het behandeltraject opslaan en met welk doel.

Klachtenregeling

De klachtenregeling van onze praktijk is ondergebracht bij Quasir. Hiermee voldoen we aan de eisen in klachtrecht volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz). Dit is inclusief de inzet van een klachtenfunctionaris en erkende Geschilleninstantie.